Brow Bar

Boek online

* * *

Welkom bij het online boekingssysteem.

Wenst U een bezoek aan de Brow Bar te combineren met andere verzorgingen? Klik dan hier.

  1. Klik de gewenste behandeling aan. Wanneer je ze aanduidt komt er een groen vinkje naast te staan. Klik dan op ‘volgende stap’.
  2. Duid een datum en tijdstip aan die voor jou passen.
  3. Vul je persoonlijke gegevens in, controleer dat deze correct ingevuld zijn. Zeker het e-mail adres moet correct zijn, daar krijg je een bevestiging van de afspraak naar gestuurd.
  4. Indien U met een cadeaubon boekt, dien je deze te noteren bij ‘opmerkingen’. Ook eventuele vragen kunt U hierbij noteren.
  5. Voor de meeste behandelingen wordt er een voorschot gevraagd. Deze kan voldaan worden door op de knop ‘direct betalen’ te klikken. Voldoe je dit niet, dan wordt de afspraak niet ingepland maar blijft het plaatsje ca 15min geblokkeerd in de agenda.
    Daarna kunt U het eventueel opnieuw selecteren.
    Indien U een cadeaubon nummer heeft ingegeven bij opmerkingen, wordt dit voorschot binnen de 24u teruggestort.
  6. Indien U voorgaande stappen correct hebt gevolg, krijgt U een bedankscherm te zien. Ook krijgt U per e-mail een bevestiging van de afspraak.

Online boeken voor 2 personen is momenteel niet mogelijk.

Er zijn gekende problemen met de browser Safari, wij werken er aan om dit zo vlot mogelijk op te lossen. Het is tot dan aangeraden om te boeken met een andere browser (Chrome, Firefox, ..)

Heb je nog een vragen voor je boekt? Deze kan je stellen door te bellen naar 0499 91 61 37 of te mailen naar info@avbeauty.be
Of door onderaan de pagina het vragenformulier in te vullen.

Brow Bar

Stel een vraag

* * *

Heb je een vraag vul dan onderstaand formulier in.
Of stuur je liever een mailtje? Dat kan rechtstreeks via info@browbar.be, dan contacteer ik U zo snel mogelijk terug.